Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

GT-natkirke med Lotte Blicher Mørk

FEB
17

GT-natkirke med Lotte Blicher Mørk


Dato Torsdag d. 17. februar 2022, kl. 20:00
GT-natkirke med Lotte Blicher Mørk

GT-natkirken er tilbage. Aftenens gæst er Lotte Blicher Mørk til en samtale livet og døden med udgangspunkt i den 1. skabelsesdag, hvor det fortælles, at Gud adskiller lyset fra mørket. 

Samtalen skal handle om livet og døden og særligt det, at vi mennesker i dag har svært ved at forholde os til døden, hvilket Lotte også ofte oplever som hospitalspræst. Vi skal tale om Lottes erfaringer med døden, og hvordan vi mennesker etisk bør forholde os til det, at vi skal dø. 

GT-natkirken handler i denne sæson om de syv skabelsesdage. Skabelsesberetningen skal her forstås som en myte, der beskriver almen menneskelige vilkår, og skal altså ikke forstås som en videnskabelige beretning om verdens tilblivelse. Vibeke Bidstrup, sognepræst og vært i GT-natkirken, tror selv på evolutionen og big bang.

I GT-natkirke tager vi fat i kristent tankegods og forsøger at forstå det i en nutidig kontekst. Dette gør vi ved at invitere en særlig samtalepartner til en dialog om aftenens etiske spørgsmål. Undervejs vil kirken være stemningsfuldt belyst, og i pausen bliver der serveret Gin & Tonic. 

Find mere om tidligere GT-natkirker, hør podcast og se videoer her.