Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

GT-natkirke med Anna Emma Haudal

NOV
17

GT-natkirke med Anna Emma Haudal


Dato Torsdag d. 17. november 2022, kl. 20:00
GT-natkirke med Anna Emma Haudal

Aftenens gæst er filminstruktør og manuskriptforfatter Anna Emma Haudal til en samtale om arbejde og hvile med udgangspunkt i den 7. skabelsesdag, hvor det fortælles, at Gud hviler sig.

Samtalen skal handle om arbejde, hvile, og særligt hvordan og hvor vi mennesker finder hvile. Anna Emma er selv flyttet tilbage til landet efter at have boet flere år i København, men det var ikke her, at hun fandt hvile.  

GT-natkirken handler i denne sæson om de syv skabelsesdage. Skabelsesberetningen skal her forstås som en myte, der beskriver almen menneskelige vilkår, og skal altså ikke forstås som en videnskabelige beretning om verdens tilblivelse. Vibeke Bidstrup, sognepræst og vært i GT-natkirken, tror selv på evolutionen og Big Bang.

I GT-natkirke tager vi fat i kristent tankegods og forsøger at forstå det i en nutidig kontekst. Dette gør vi ved at invitere en særlig samtalepartner til en dialog om aftenens etiske spørgsmål. Undervejs vil kirken være stemningsfuldt belyst, og i pausen bliver der serveret Gin & Tonic. 

Læs mere om tidligere GT-natkirker, hør podcast og se videoer her.

Foto af Anna Emma Houdal: Petra Kleis