Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 25. august 2022, kl. 19:30
Sommerkoncert med Vibeke Vanggaard

Pga. af sygdom spiller domorganist Vibeke Vanggaard i stedet for den tidligere annoncerede koncert med Yuzura Hiranaka. Vibeke Vanggard spiller musik af Buxtehude, Bjerno, Bach, Koppel og Franck.

Gratis adgang. Koncerterne støttes af Augustinus Fonden.

....
Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, som har banet vejen for os. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden og har hver gang et tema, som giver lytteren en mere detaljeret indsigt. Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.

Om sommeren kører en kortere serie på 4-5 koncerter med nationale og internationale gæstesolister på torsdage i august. Koncerterne afvikles på kirkens to marcussen-orgler.