MAJ

Dato Tirsdag d. 31. maj 2022, kl. 09:00
Sommerudflugt til Nordsjælland

I år går menighedsplejens årlige udflugt til Nordsjælland. Vi mødes i kirken kl. 9 og efter en kort andagt i kirken, sætter vi kursen mod Nordsjælland.

Først besøger vi Esrum Kloster, hvor vi får indblik i, hvordan livet var for de munke, der levede i klosteret, og hvorfor så mange valgte at gå i kloster i middelalderen.

Derefter gør vi stop på Fyrkroen i Gilleleje, hvor vi får en herlig frokost, mens vi nyder udsigten over vandet og måske kan se over til Kullen, hvor vi var i efteråret.

Efter frokosten besøger vi Rudolph Tegners ottekantede museum med hans enorme værker i gips, marmor og bronze. Der vil efterfølgende være mulighed for at gå rundt i det enestående smukke landskab omkring museet – Rusland, som det kaldes. Her findes også nogle af Rudolph Tegners skulpturer.

Efter Rusland tager vi på Linds Kaffebar ved Humlebæk og får kaffe og kage. Derefter går turen tilbage mod Bispebjerg, hvor vi regner med at være hjemme ca. kl. 17.

Turen koster 200 kr. pr. person. Tilmelding og betaling på kordegnekontoret fra den 6. april. Der kan betales kontant og med MobilePay.