Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Litteraturkreds - Thit Jensen

OKT
28

Litteraturkreds - Thit Jensen


Dato Fredag d. 28. oktober 2022, kl. 15:00
Litteraturkreds - Thit Jensen

Litteraturkredsen starter igen

Her i efteråret er litteraturkredsen i Grundtvigs Kirke startet igen. Før litteraturkredsen blev afbrudt af coronalukningerne i 2020, var det forfatteren Malte Tellerup, der stod for at føre os ind i litteraturens spændende hjørner og udtryk. Malte Tellerup har heldigvis sagt ja til at fortsætte dette arbejde. Malte Tellerup skriver kort om sig selv: ”Jeg er 33 år, cand. mag. i litteraturvidenskab, forfatter til romanerne Markløs (2017) og Hedeselskabet (2020), begge prisvindende. Jeg er tidligere redaktør på forlaget Arena.”

Malte Tellerup har valgt, at vi i oktober skal læse Thit Jensens korte, men storslåede roman Kongen af Sande (1928), der beskriver en rejse over heden for den sørgende far og storbonde Hans Yngvar. I det gungrende hesteridt med sin afdøde søn bag sig konfronteres Hans Yngvar med hedens mytiske væsner, livets gang og sin tro. Her er stor følelser, mørke og en fars håb og sorg.

Alle kan deltage, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man skal selv låne/købe bøgerne. Litteraturkredsen mødes i krypten.

Andre mødedage i Litteraturkredsen
Begge dage kl. 15-17 i krypten.

Fredag den 30. september: Brænd alle mine breve (2018) af Alex Schulmann
Fredag den 25. november: Vi er kortvarigt smukke her på jorden (2019) af Ocean Vuong