Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Litteraturkreds - Ocean Vuong

NOV
25

Litteraturkreds - Ocean Vuong


Dato Fredag d. 25. november 2022, kl. 15:00
Litteraturkreds - Ocean Vuong

Litteraturkredsen starter igen.

Her i efteråret er litteraturkredsen i Grundtvigs Kirke startet igen. Før litteraturkredsen blev afbrudt af coronalukningerne i 2020, var det forfatteren Malte Tellerup, der stod for at føre os ind i litteraturens spændende hjørner og udtryk. Malte Tellerup har heldigvis sagt ja til at fortsætte dette arbejde. Malte Tellerup skriver kort om sig selv: ”Jeg er 33 år, cand. mag. i litteraturvidenskab, forfatter til romanerne Markløs (2017) og Hedeselskabet (2020), begge prisvindende. Jeg er tidligere redaktør på forlaget Arena.”

I november læser vi Ocean Vuongs Vi er kortvarigt smukke her på jorden (2019). Det er en international bestseller, der behandler en families smerte på tværs af lande og generationer. En familie opstår af Vietnam krigens ødelæggelser og binder bro mellem de fjender. Bogen fortælles gennem den unge dreng, og Vuong væver en poetisk forbindelse mellem sig selv og sine ældre slægtninges forflytning fra Vietnam til USA fra at være sprogløse migranter til at være forfatter. Bogen er en poetisk erindring af politisk historie læst gennem en familie og en ung drengs leden efter sin plads i verden.

Alle kan deltage, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man skal selv låne/købe bøgerne. Litteraturkredsen mødes i krypten.

Andre mødedage i Litteraturkredsen
Begge dage kl. 15-17 i krypten.

Fredag den 30. september: Brænd alle mine breve (2018) af Alex Schulmann
Fredag den 28. oktober: Kongen af Sande (1928) af Thit Jensen