Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 27. januar 2023, kl. 15:00
Sted Grundtvigs Kirke
Litteraturkreds - Charlotte Weitze

Denne gang i Litteraturkredsen læses Rosarium (2021) af Charlotte Weitze. Rosarium er en vilter roman, hvori slægtshistorie, myter, videnskab og plantehistorie væves sammen. Romanen er på en gang en klassisk fortælling og derfor også overrumplende, når vi skal rundt i verden fra urskov til kloster til USA og tilbage i skoven.

Der afholdes litteraturkreds den sidste fredag i måneden, hver gang kl. 15-17 i krypten. Alle kan deltage, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man skal selv låne/købe bøgerne.

Litteraturkredsen ledes af Malte Tellerup (f. 1989). Malte er forfatter til romanen Markløs (2017), redaktør på forlaget ARENA og cand. mag. i litteraturvidenskab.

Andre mødedage i Litteraturkredsen
Begge dage kl. 15-17 i krypten.

Fredag den 24. februar: Sapfo (2021) af Sapfo
Fredag den 31. marts: Kort over Canada (2018) af Dorte Nors