Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

GT-Natkirke med Pelle Dragsted

JAN
26

GT-Natkirke med Pelle Dragsted


Dato Torsdag d. 26. januar 2023, kl. 20:00
Sted Grundtvigs Kirke
GT-Natkirke med Pelle Dragsted

Aftenens gæst er politiker Pelle Dragsted til en samtale om tro. Pelle Dragsted har skrevet bogen ”Nordisk Socialisme”, hvor han blandt andet fortæller om, hvilken betydning Grundtvig og de grundtvigske ideer om myndiggørelse og selvbestemmelse har spillet for det danske samfund samt den danske andelsbevægelse og økonomiske tænkning. Natkirken skal handle om, hvad troen betyder for os, både hvad vi tror på som individer og som samfund. Hvad betyder troen på forandringer også i politik.

Denne gang tager vi i GT-natkirken udgangspunkt i Paulus’ berømte ord fra Biblen: Så bliv da tro, håb og kærlighed, disse tre, men størst af dem er kærligheden. Troen, håbet og kærligheden er alle på forskellige måder vigtige bestanddele i menneskelivet og i etikken. Det er tre ting, som vi alle har brug for, og derfor er det også noget, som er vigtigt at tale om. Det vil vi gøre til de tre natkirker.

I GT-natkirke tager vi fat i kristent tankegods og forsøger at forstå det i en nutidig kontekst. Dette gør vi ved at invitere en særlig samtalepartner til en dialog om aftenens etiske spørgsmål. Undervejs vil kirken være stemningsfuldt belyst, og i pausen bliver der serveret Gin & Tonic. 

Læs mere om tidligere GT-natkirker, hør podcast og se videoer her.