MAR

Dato Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 20:00
Sted Grundtvigs Kirke
GT-Natkirke med Glenn Bech

Aftenens gæst er forfatter, psykolog og forlagsredaktør Glenn Bech til en samtale om kærlighed. Glenn Bech har for nyligt udgivet bogen ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”, som er et manifest om klassekamp og de mange forskellige grupper i samfundet, som findes. Natkirken skal handle om kærlighed og nærmere bestemt næstekærlighed. Hvordan kan vi, som individer og samfund, rumme de mennesker, som vi er helt uenige med, og hvordan lever vi sammen.

Denne gang tager vi i GT-natkirken udgangspunkt i Paulus’ berømte ord fra Biblen: Så bliv da tro, håb og kærlighed, disse tre, men størst af dem er kærligheden. Troen, håbet og kærligheden er alle på forskellige måder vigtige bestanddele i menneskelivet og i etikken. Det er tre ting, som vi alle har brug for, og derfor er det også noget, som er vigtigt at tale om. Det vil vi gøre til de tre natkirker.

I GT-natkirke tager vi fat i kristent tankegods og forsøger at forstå det i en nutidig kontekst. Dette gør vi ved at invitere en særlig samtalepartner til en dialog om aftenens etiske spørgsmål. Undervejs vil kirken være stemningsfuldt belyst, og i pausen bliver der serveret Gin & Tonic.

Læs mere om tidligere GT-natkirker, hør podcast og se videoer her.