• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 3. december 2020, kl. 19:30

Kristian Krogsøe (Århus Domkirke) spiller bl.a. Ch. M. Widors Symphonie Gothique, som er bygget over gregorianske advents- og julemelodier

Der er gratis adgang. Orgelmesterkoncerterne støttes af Augustinus Fonden og William Demant Fonden.

------

Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, der igennem årene har skrevet for dette særlige instrument. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden (okt.-juni) og har hver gang et tema, som giver publikum en mere detaljeret indsigt.

Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.

Orgelmesterkoncert - Kristian Krogsøe