Tirsdag d. 9. juni 2020, kl. 19:00

Kunne du tænke dig at stille op til menighedsrådet? Så kom til orienterings- og menighedsmødet den 9. juni kl. 19-21 i krypten i Grundtvigs Kirke. Mødet er en optakt til valget til menighedsrådet, som foregår på en valgforsamling den 15. september 2020.

Ved orienterings- og menighedsmødet den 9. juni fortæller menighedsrådet om, hvad der er sket i de forløbne fire år og, hvordan valget til menighedsrådet foregår. Du får også mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debat.

Er du nysgerrig på, hvad menighedsrådet går og laver, og hvordan du får indflydelse på, hvad der sker i din kirke, så mød op den 9. juni.

DAGSORDEN
1. Velkomst ved menighedsrådet.
2. Valg af dirigent.
3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver. Oplæg ved formand Karen-Marie Olesen.
4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.
5. Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.
6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.
7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.
8. Foreløbigt overblik over, hvem der eventuelt er interesserede i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.