Fredag d. 22. marts 2019, kl. 15:00

Litteraturkredsen er tilbage i Grundtvigs Kirke. Deltagelse er gratis, men man skal selv anskaffe sig bøgerne.

Litteraturkredsen ledes af Malte Tellerup (f. 1989). Malte er forfatter til romanen Markløs (2017), redaktør på forlaget ARENA og cand. mag. i littera-turvidenskab.

Henvendelse: Anna Kirstine Bergmann i kirkekontorets åbningstid, tlf. 35 81 54 42

Klogt Blod af Flannery O’Connor (1925-64)
Fredag den 22. marts kl. 15-17
Klogt Blod er Flannery O'Connors debutroman fra 1952. Romanen foregår i et religiøst Sydstatsamerika og er fortalt gennem den ødelagte person Hazel Motes, der vender hjem fra krigen og grundlægger sin egen kirke "Kirken uden Kristus" og prædiker fra snuden af en rottefarvet bil, indtil han en dag vender livet ryggen på dramatisk vis. Romanen er central i den amerikanske litteraturkanon og har været med til at opbygge en særlig litterær tradition for barsk realisme og gotik, der forbindes til sydstaterne”.