×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 25. oktober 2019, kl. 15:00

Vi læser følgende bøger i Litteraturkredsen i efteråret.

Fredag den 20. september Nær og Fjern af Dorrit Willumsen Med romanen Nær og Fjern har Dorrit Willumsen skrevet en på en gang realistisk og udsyret fortælling om længslen efter kærlighed og sorgerne deraf. Vi følger par, der splittes og par, der ældes og den maniske Mitzi, som er umulig at få til at passe ind noget sted. Romanen fremhæver Willumsens uovertrufne evne til at tegne portrætter og skabe overraskende karakterer.

Fredag den 25. oktober Mælk og honning af Rupi Kaur Rupi Kaur debuterede i 2014 med samlingen Mælk og honning, der blander digte, tegninger og prosastykker. Bogen har været en international bestseller med over to millioner solgte eksemplarer. Men samtidig med succesen har bogen været udskældt for ikke at være “rigtig poesi”.

Fredag den 22. november Mogens af I. P Jacobsen Mogens er en sansemættet og stærkt visuel novelle om en ung mands udvikling. Her udfolder I. P. Jacobsen sin særlige prosa, der placerer sig mellem naturvidenskab, romantik og realisme. Novellen har dannet udgangspunkt for Jacobsens storværk Niels Lyhne.

Praktiske oplysninger Litteraturkredsen ledes af Malte Tellerup (f. 1989). Malte er forfatter til romanen Markløs (2017), redaktør på forlaget ARENA og cand. mag. i litteraturvidenskab.

Deltagelse er gratis, men man skal selv anskaffe sig bøgerne. Henvendelse: Anna Kirstine Bergmann i kirkekontorets åbningstid, tlf. 35 81 54 42