Dato Torsdag d. 2. juni 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Orgelmesterkoncert med Mads Høck

I anledning af César Francks 200 års fødselsdag spiller kirkens to organister alle hans orgelværker fordelt på to koncerter. Denne aften spiller Mads Høck den anden koncert "César Franck 200 år (II)" med værker af 1800-tallets største franske orgelkomponist. På programmet er bl.a. Pièce Héroïque og de tre Chorals.

Den første koncert "César Franck 200 år (I)", hvor Amalie Kåd spillede Grand Pièce er afholdt.

Gratis adgang. Koncerten er støttet af Augustinus Fonden.

---

Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, som har banet vejen for os. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden og har hver gang et tema, som giver lytteren en mere detaljeret indsigt. Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.