• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 11. oktober 2019, Kl. 18:00 til kl. 22:00

Havets Katedral
På Kulturnatten fredag den 11. oktober kl. 18-22 bliver Grundtvigs Kirke til en stemningsfuld undervandsverden i blålige nuancer. Den besøgende kan på sin vej kaste et ønske i det stille spejlblanke vand i den livgivende brønd og hver halve time mellem 19.00-21.30 opleve brusende kor- og orgelmusik og digtoplæsning. I drypstensgrottens lysende mørke i kirkens dybe krypt kan man få lidt at spise og drikke. Du kan også klatre til tops i tårnet og nyde det imponerende syn af København i den blå skumringstime.

Cathedral of the Sea
On Culture Night, Friday the 11th of October from 6pm-10pm, Grundtvigs Church turns into an underwater world in shades of blue and full of atmosphere. The visitor can throw a wish into the quiet smooth waters of the life-giving well and immerse herself in the purling music of the choir and organ as well as poetry readings. In the dripstone cave, in the depths of the Grundtvigs Church's crypt, you can have a little snack in the luminous darkness. You can also enjoy the view of Copenhagen's skyline from the top of the tower.