• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 20. marts 2020, kl. 15:00

Grundtvigs Kirke er lukket foreløbigt til og med den 31. marts 2020. Alle gudstjenster, koncerter og øvrige arrangementer i Grundtvigs Kirke er aflyst pga. coronavirus og for at undgå smittespredning.

Agerhønen
af Martin A. Hansen.

Martin A. Hansens novellesamling Agerhønen handler om store eksistentielle emner med udgangspunkt i et fattigt liv på landet. Her udspiller sig dramaer omkring læsning, omkring klassetilhørsforhold og det åndelige, og i titelnovellen bliver en vildfaren agerhøne et lille mirakel for en fattig familie.

Litteraturkredsen ledes af Malte Tellerup

(f. 1989). Malte er forfatter til romanen Markløs (2017), redaktør på forlaget ARENA og cand. mag. i litteraturvidenskab.

Deltagelse er gratis, men man skal selv anskaffe sig bøgerne.

Henvendelse: Anna Kirstine Bergmann i kirkekontorets åbningstid, tlf. 35 81 54 42