• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 18. februar 2020, kl. 17:00

At spise alene er så kedeligt. Ja, faktisk er det godt for både appetitten og humøret at spise sammen med andre. Aftensang & Aftensmad er summen af to fundamentale glæder: at synge og at spise.

Vi begynder med en kort andagt i kirken med musik, refleksion og salmer. Bagefter går vi i krypten og spiser og hygger os sammen. Undervejs synger vi fra Højskolesangbogen.   Kom alene eller tage en ven med og mød nye mennesker under hyggeligt samvær. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding. Det er gratis at spise med.

I foråret har vi i forlængelse af Aftensang & Aftensmad et arrangement, hvor vi drøfter fremtidens gudstjeneste. Læs mere nedenfor.

Fremtidens gudstjeneste

Hvordan synes du, at fremtidens gudstjeneste skal se ud?

Det sætter folkekirken i 2020 fokus på. I Grundtvigs Kirke gør vi det ved tre arrangementer, som ligger i forlængelse af Aftensang & Aftensmad.

Aftensang og Aftensmad starter, som den plejer kl. 17. Efter fællesspisningen taler vi om fremtidens gudstjeneste ud fra forskellige emner. Drøftelserne starter kl. 18.30, og man behøver ikke deltage i Aftensang og Aftensmad for at kunne være med.

Program i foråret

Tirsdag den 18. februar