Søndag d. 23. februar 2020, kl. 14:00

Når det er fastelavn, klæder vi os ud og leger med at være en anden end den, vi er til daglig. Det kan være sjovt – bare for en dag – at gemme sig bag en forklædning!

Igen i år holder Grundtvigs Kirke fastelavnsfest for hele familien – kom og vær med til en festlig fastelavnsgudstjeneste, hvor alle bier, sommerfugle, spidermen, riddere og prinsesser kan vise sig frem.

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning i gården ved siden af kirken, så tag godt med tøj på inde under kostumet. Efter tøndeslagningen samles vi i krypten, hvor der er fastelavnsboller, juice til børnene og kaffe til de voksne.

Børnene kan herefter se og opleve Erik Olsens dukketeater. Det er gratis at være med til fastelavn i Grundtvigs Kirke, og alle er velkomne. Vi holder fastelavn fra kl. 14-16.

Inge Lise Løkkegaard