• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 12:00 til kl. 16:00

OBS! Folkekirkens Nødhjælp har meldt ud, at husstandsindsamlingen på søndag den 8. marts er aflyst på grund af corona. Du kan i stedet støtte Folkekirkens Nødhjælp online på www.noedhjaelp.dk.

Når foråret kommer, og solen titter frem sammen med erantis og vintergækker, er det tid til at tage frakken på og gå ud i det fine vejr for at samle ind. Traditionen tro lægger Grundtvigs Kirke hus til landsindsamlingen for Folkekirkens Nødhjælp, og alle der har lyst til at sætte handling bag ordet om at gøre verden bedre, kan allerede nu melde sig til på Folkekirkens Nødhjælp.

Pengene fra indsamlingen er med til at bekæmpe sult, sygdom, minefare, tørke, oversvømmelser, overgreb, frarøvelse af jord og anden ekstrem ulighed – og til at (gen)opbygge robusthed i verdens mest udsatte områder. Der tilfalder også penge til mennesker, som kæmper for basale menneskerettigheder samt til minerydning

Tag børnene, kæresten eller en god veninde med på en gåtur i forårsvejret og vær med til at gøre en forskel. Indsamlingsleder: Inge Lise Løkkegaard