Torsdag d. 2. april 2020, kl. 19:30

Koncerten er aflyst, da Grundtvigs Kirke er lukket foreløbigt til den 14. april 2020. Koncerten rykkes til juni - hold øje med vores kalender for offentliggørelse af et nærmere tidspunkt.

------

David Bendix Nielsen spiller værker af Marcel Dupré, J.S. Bach, Louis Vierne, Richard Wagner og Healey Willan.

Gratis adgang - koncerterne støttes af Augustinus Fonden og William Demant Fonden.

------

Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, der igennem årene har skrevet for dette særlige instrument. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden (okt.-juni) og har hver gang et tema, som giver publikum en mere detaljeret indsigt.

Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.