• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 17. september 2020, Kl. 20:00 til kl. 22:00

GT-NATKIRKE OM STOLTHED OG YDMYGHED
De syv dødssynder og de syv dyder

Aftenens samtalepartner er  journalist og forfatter Anders Haarh Rasmussen. Samtalen skal handle om forskellen på stolthed og ydmyghed i forhold til manderollen og mandeidealer, særligt efter kvindefrigørelse og #metoo-bevægelsen.

Anders har bl.a. skrevet bogen ”En fandens mand”, hvor han personligt fortæller om, hvordan det også kan være svært at være en mand i dag.

Gratis adgang. Vært er sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup.

GT, dilemmaer og samtale i ny natkirke

I kirkens verden står GT for Det Gamle Testamente, men ifølge sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup, står den også for en drink, som er god at få en snak over. Vibeke Bidstrup er initiativtager og vært i den nye natkirke i Grundtvigs Kirke.

I natkirken diskuterer vi etiske dilemmaer med afsæt i de syv dødssynder og dyder sammen med syv forskellige gæster over en Gin og Tonic.

Det bliver dog ikke gammeltestamentlig snak men nutidige emner, som vil blive diskuteret i natkirken. Og vi skulle meget gerne blive klogere på de etiske situationer og dilemmaer, som vi moderne mennesker står i.

Tager du et billede i GT-natkirken som du vil dele med os, så brug hashtagget #GTnatkirke.

--------
Corona/Covid19:
Vi følger retningslinierne for Corona/Covid19 og folkekirken, dem kan du læse mere om her.

Natkirke med Anders Haahr Rasmussen