Torsdag d. 21. januar 2021, kl. 20:00

GT-NATKIRKE OM GRISKHED OG BARMHJERTIGHED
De syv dødssynder og de syv dyder

Aftenens gæst er medlem af Det Etiske Råd og Danmarks Naturfredningsforening og idéhistoriker Rune Engelbreth Larsen. Samtalen skal handle om forskellen på griskhed og barmhjertighed, når det handler om vores forhold til naturen. Har vi mennesker taget for meget ejerskab over naturen, og hvad er forholdet mellem individ og samfund i den kontekst. Hvordan finder vi en god måde at leve i naturen på.

Gratis adgang. Vært er sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup.
Du kan også se livestream fra aftenen på vores facebookside.

GT, dilemmaer og samtale i ny natkirke

I kirkens verden står GT for Det Gamle Testamente, men ifølge sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup, står den også for en drink, som er god at få en snak over. Vibeke Bidstrup er initiativtager og vært i den nye natkirke i Grundtvigs Kirke.

I natkirken diskuterer vi etiske dilemmaer med afsæt i de syv dødssynder og dyder sammen med syv forskellige gæster over en Gin og Tonic.

Det bliver dog ikke gammeltestamentlig snak men nutidige emner, som vil blive diskuteret i natkirken. Og vi skulle meget gerne blive klogere på de etiske situationer og dilemmaer, som vi moderne mennesker står i.

Tager du et billede i GT-natkirken som du vil dele med os, så brug hashtagget #GTnatkirke.

-------- Corona/Covid19: Vi følger retningslinierne for Corona/Covid19 og folkekirken, dem kan du læse mere om her.

Natkirke med Rune Engelbreth Larsen