Tirsdag d. 30. marts 2021, kl. 20:00

GT-NATKIRKE OM VREDE OG TILGIVELSE
De syv dødssynder og de syv dyder

Aftenens gæst er forfatter Leonora Christina Skov. Samtalen skal handle om forskellen på vrede og tilgiv-else, og hvordan det kommer til udtryk i vores etiske omgang med hinanden. Det skal handle både om de positive og negative aspekter af vrede og tilgivelse.

NB! GT-natkirke holdes denne gang på en tirsdag.

Gratis adgang. Vært er sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup. Du kan også se livestream fra aftenen på vores facebookside.

GT, dilemmaer og samtale i Grundtvigs Kirkes natkirke

I kirkens verden står GT for Det Gamle Testamente, men ifølge sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup, står den også for en drink, som er god at få en snak over. Vibeke Bidstrup er initiativtager og vært i den nye natkirke i Grundtvigs Kirke.

I natkirken diskuterer vi etiske dilemmaer med afsæt i de syv dødssynder og dyder sammen med syv forskellige gæster over en Gin og Tonic.

Det bliver dog ikke gammeltestamentlig snak men nutidige emner, som vil blive diskuteret i natkirken. Og vi skulle meget gerne blive klogere på de etiske situationer og dilemmaer, som vi moderne mennesker står i.

Tager du et billede i GT-natkirken som du vil dele med os, så brug hashtagget #GTnatkirke.

--------
Corona/Covid19: Vi følger retningslinierne for Corona/Covid19 og folkekirken, dem kan du læse mere om her.

Natkirke med Leonora Christina Skov