• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 17. september 2020, kl. 10:00

Menighedsplejens efterårsudflugt
Der er til stadighed megen usikkerhed forbundet med rejser udenfor landets grænser. Turen til Sofiero i Sverige, som vi allerede en gang tidligere har måtte udsætte, udsættes  til foråret 2021, hvor rododendronerne blomstrer.

I stedet bliver vi hjemme og tager en rejse tilbage i tiden. Torsdag den 17. september tager vi tilbage til forrige århundredes Frederiksberg. Vi mødes kl. 10 uden for Storm P. Museet ved hovedindgangen til Frederiksberg Have.

Derfra vil vi spadsere en tur i den smukke have. Herrerne må gerne have hat på og damerne en lille paraply til at beskytte mod de solstråler, der naturligvis vil være på dagen. Derefter vil vi få en historisk rundvisning i Frederiksberg Kirke ved sognepræst Pia Nordin Christensen.

Dagen slutter i Hansens Familiehave med en luksus frokost, som den er blevet serveret så længe tilbage, at ingen længere husker hvor langt.

Tilmelding er nødvendig og kan ske allerede nu. Så skynd dig hen på kirkens kontor og køb billet. Tilmeldingsfrist er den 11.9.2020. Deltagerprisen er 50 kr. Med i prisen er frokost i Hansens Familiehave.

Efterårsudflugt