Tirsdag d. 8. september 2020, kl. 17:00

Der er af gode grunde megen opmærksomhed omkring vores storslåede kirke. Men det er ikke hver dag, der udkommer en bog om kirken. Det gør der tirsdag den 8. september på Grundvigs fødselsdag, som også er datoen for både kirkens grundstensnedlæggelse og indvielse. Faktisk er det den 8. september i år 80 år siden, at kirken blev indviet.

Det er også noget af en mursten, der udkommer denne dag. Et digert og mesterligt værk, hvor en enestående viden om kirkens arkitektur og design kommer til udfoldelse og på en måde, så det hele bliver levende og medrivende.

Forfatteren er kirkens tidligere mangeårige organist Thomas Viggo Pedersen. Ingen kender kirkens historie og de mennesker, der har skabt den historie bedre end han. Som søn af kirkens allerførste organist har han så at sige fået den ind med modermælken og har siden levet med den på tætteste hold.

Bogen udgives på forlaget Vandkunsten. Udgivelsen skal naturligvis markeres. Der sker i kirkens krypt på udgivelsesdagen kl. 17 – 19. Alle er velkomne.