Dato Lørdag d. 18. juni 2022, kl. 11:00
Sommerfest

Sæt kryds i kalenderen - lørdag den 18. juni kl. 11-18 er der sommerfest i Grundtvigs Kirke.

Der er masser af aktiviteter dagen igennem: fællessang, koncerter, linedance, karateopvisning, masser af aktiviteter for børn bl.a. hoppeborg, fiskedam og ponyridning, børnekoncert og rundvisning ved orglet, cafételt med varm mad, teater, loppemarked, Det Grønne Hjørne og meget mere.

Det Grønne Hjørne

I Det Grønne Hjørne finder du stande og boder med tips til gendyrkning af grønt, genbrug af forskellige dagligdags ting, smagsprøver bl.a. på ”Ukrudt”, en sodavand fremstillet af grønt fra lokalområdet. Du kan også se, hvordan hamp på forskellig måde kan anvendes, høre om urtemedicin og meget andet.

Loppemarked

Bestil din loppemarkedsstand hos Gitte Blom Christensen, e-mail: gitte@gittec.dk, tlf. 81 61 00 00. En stand koster 300 kr., og man kan leje borde (180 cm x 75 cm) for 60 kr. og stole for 20 kr. pr. stk.

• PROGRAM FOR DEN STORE SCENE •
Konferencier: Randi Winter

Kl. 11:00 Velkomst ved formanden for Menighedsplejen, Vivi Andersen
Kl. 11:15 Stjerneteateret spiller ”Børnene i den magiske skov” i krypten
Kl. 12:00 Familie-orgelkoncert i kirken og rundvisning ved orglet med Mads Høck
Kl. 12:30 Undervisning i linedance
Kl. 14:00 Opvisningsshow af karateklubben
Kl. 15:00 Underholdningsbandet Greatets Hits
Kl. 17:00 Festen afsluttes
Kl. 18:00 Caféen lukker

Program med forbehold for ændringer.

Arrangøren af sommerfesten er Bispebjerg Sogns Menighedspleje, som står for det sociale arbejde i sognet. Bispebjerg Lokaludvalg støtter sommerfesten.

Download plakat og flyers
Du er velkommen til at downloade og printe plakater og flyers. Du kan også kontakte kommunikationsmedarbejder Ulrike von Rosen på uvro@km.dk, hvis du vil have plakater eller flyers udleveret.

A3 plakat - sommerfest i Grundtvigs Kirke
A4 plakat - sommerfest i Grundtvigs Kirke