Dato Torsdag d. 19. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sommerkoncert - Mads Høck

Mads Høck (Grundtvigs Kirke) spiller værker af Bach, Froberger, Grieg og Duruflé (Veni créator).

Efter koncerterne er der et forfriskende glas.

Gratis adgang. Husk Coronapas.

--------------
Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, som har banet vejen for os. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden og har hver gang et tema, som giver lytteren en mere detaljeret indsigt. Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.

Om sommeren kører en kortere serie på 4-5 koncerter med nationale og internationale gæstesolister på torsdage i august. Koncerterne afvikles på kirkens to marcussen-orgler.