Dato Tirsdag d. 14. september 2021, kl. 09:00
Sensommerudflugt til Sofiero Slot

Du har sikkert hørt nogen tale henført om Sofiero Slot og Slotshave og alle de smukke blomster, der vokser der.

Nu får du mulighed for at opleve herlighederne ved selvsyn tirsdag den 14. september. Det regner vi i hvert fald med, også corona taget i betragtning. Vi vil blandt andet opleve et væld af smukke og velduftende roser og se en særlig afdeling med helse- og krydderurter. På særudstillingen "Eternal Fashion" giver kendte designere deres bud på fremtidens mode, især med fokus på recycling af materialer, så tøjet næsten fremstår som "genfødt".

På udturen kører vi over Øresundsbroen og spiser frokost på slotsrestauranten. Derefter kører vi igennem det enestående smukke landskab til Kullen med de mange klipper og fuglearter. Inden turen går hjemad med færgen til Helsingør, får vi kaffe og kage hos Flickorna Lundgren.

Vi begynder dagen med kort andagt i kirken kl. 9 og forventer at være tilbage omkring kl. 18. Turen koster 175 kr. pr. person. Tilmelding og betaling på kordegnekontoret fra den 18. august. Husk pas.

Turen er arrangeret og betalt af kirkens menighedspleje.