Dato Fredag d. 13. august 2021, kl. 20:00

GT-NATKIRKE OM VREDE OG TILGIVELSE

De syv dødssynder og de syv dyder

Aftenens gæst er forfatter Leonora Christina Skov. Samtalen skal handle om forskellen på vrede og tilgivelse, og hvordan det kommer til udtryk i vores etiske omgang med hinanden. Det skal handle både om de positive og negative aspekter af vrede og tilgivelse.

Gratis adgang. Vært er sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup.

GT, dilemmaer og samtale i Grundtvigs Kirkes natkirke

I kirkens verden står GT for Det Gamle Testamente, men ifølge sognepræst i Grundtvigs Kirke Vibeke Bidstrup, står den også for en drink, som er god at få en snak over. Vibeke Bidstrup er initiativtager og vært i den nye natkirke i Grundtvigs Kirke.

I natkirken diskuterer vi etiske dilemmaer med afsæt i de syv dødssynder og dyder sammen med syv forskellige gæster over en Gin og Tonic.

Det bliver dog ikke gammeltestamentlig snak men nutidige emner, som vil blive diskuteret i natkirken. Og vi skulle meget gerne blive klogere på de etiske situationer og dilemmaer, som vi moderne mennesker står i.

Tager du et billede i GT-natkirken som du vil dele med os, så brug hashtagget #GTnatkirke.

--------
Corona/Covid19: Vi følger retningslinierne for Corona/Covid19 og folkekirken, dem kan du læse mere om her.