I Grundtvigs Kirke er der masser af børneaktiviteter.

Hver den første tirsdag i måneden er der familiegudstjeneste med fællesspisning.

Kravleklubben Severin er for de 0-4 årige med deres forældre, bedsteforældre mm. Der er tæpper på gulvet, så de mindste kan tumle trygt, der er mulighed for at lytte til musik eller lege med legetøj.

Som nybagt mor eller far kan du gå til babysalmesang med dit barn, hvor der bliver danset og sunget.

Går man i 3. klasse, kan man gå til Minikonfirmand og blive klogere på ting som:  hvorfor præsten har sort tøj på, hvad der får et orgel til at spille og meget, meget mere.

Og så er der Grundtvigs Kirkes børneteatergruppe Stjerneteatret, som øver i krypten hver tirsdag. Børnene modtager teatertræning og øver krybbespil og andre forestillinger.

Er der nogle oplysninger du ikke finder, er du velkommen til at rette henvendelse til kirken på tlf. 35 81 54 42