Dåb/navngivning

Dåb

Dåb aftales med kirkekontoret ved at ringe på tlf. 35 81 54 42. Dåb kan aftales, når barnet er født.

Barnets navn oplyses, samt navn og adresse på fadderne. Der skal være mindst to og højest fem faddere. Evt. gudmoder/gudfader indskrives også som fadder.

Herefter aftales en samtale med præsten, hvor dåbsritualet og de praktiske forhold gennemgås. Der kan være dåb ved højmessen på alle søn- og helligdage (dog ikke langfredag). Af praktiske grunde er der kun tre dåb ved hver gudstjeneste i Grundtvigs Kirke.

Antallet af dåbsgæster - COVID-19
Antallet af dåbsgæster i dåbsfølget er i øjeblikket begrænset pga. COVID-19. Ring til kirkekontoret for flere oplysninger og antal på konkrete søndage.

Navngivning

Navngivning sker med NemID via www.borger.dk