Konfirmander venter i våbenhuset

Konfirmander, undervisning og konfirmation i Grundtvigs Kirke

Der er to konfirmationsdage i Grundtvigs Kirke:
Bededag og Kristi himmelfarts dag begge dage kl. 11.
Der er to undervisningshold. De ligger på torsdage kl. 14 og kl. 15.30.
Holdet på bededag er umiddelbart lukket for flere tilmeldinger, da mange har tilmeldt sig.

Praktiske oplysninger konfirmation 2023

Konfirmation: Bededag den 5. maj 2023 kl. 11 ved Inge Lise Løkkegaard
Undervisning: torsdage kl. 15.30-17.
Holdet på bededag er umiddelbart lukket for flere tilmeldinger, da mange har tilmeldt sig.

Konfirmation: Kristi himmelfartsdag den 18. maj 2023 kl. 11 ved Vibeke Bidstrup
Undervisning: torsdage kl. 14-15.30

Første undervisningsdag: torsdag den 15. september 2022

Planlagte konfirmandweekender

Udover torsdagsundervisningen er der planlagt tre konfirmandweekender:

8.-9. oktober 2022
28.-29. januar 2023
11.-12. marts 2023

Bemærk at der er mødepligt til al undervisning - også weekender.
Undervisningen følger skolernes ferieplan.

Undervisning

I konfirmandtiden lærer konfirmand og præst hinanden godt at kende. Derfor er det naturligt, at man konfirmeres af den præst, man har modtaget undervisning hos. Det tilstræber vi derfor som udgangspunkt. Opstår der udfordringer i snitfladerne mellem skolegang og fritidsinteresser, eller er der hensyn at tage til, hvornår kusiner og fætre skal konfirmeres, kan du kontakte en af præsterne. Så finder vi en løsning på det.

Som udgangspunkt bliver man konfirmeret, når man går i 8. klasse.

Sådan tilmelder du dit barn til konfirmation

• Du tilmelder dit barn til konfirmation med NemID og i to trin
  • Du skal være forældremyndighedsindehaver

NB: Husk at trykke ind på at du ønsker at tilmelde dig i Bispebjerg Sogn
NB: Ønsker du en kvittering på tilmeldingen skal du hente den, gemme den eller printe den ud. Du får ikke automatisk tilsendt.

Trin 1:
Tilmeld dit barn til konfirmation

Trin 2:
Udfyld oplysninger, samtykkeerklæringer mv.

OBS! Vigtigt. Læs dette først:
Du skal bruge browseren Chrome, når du skal udfylde tilmeldingen. Det er desværre også nødvendigt at vente et døgn imellem tilmelding på trin 1 og trin 2 pga. opdateringer mellem systemerne.

Det er vigtigt, at du tilmelder dit barn begge steder og husker at udfylde alle svarmuligheder. For din tilmelding er gældende, og du kan udfylde alle spørgsmål, er det afgørende, at du vælger den ønskede konfirmationsdato. Hvis du oplever, at du ikke kan vælge den ønskede konfirmationsdato samt svare på fototilladelse og samtykkeerklæring mv., kan det skyldes, at du ikke har ventet et døgn.

• Når du har udfyldt tilmeldingen, kan du som forældre efter et par døgn se din tilmelding og andre oplysninger ved at logge ind på konfirmand.kirkenettet.dk
  • Du er forpligtet til at opdatere oplysninger, der måtte ændre sig i løbet af konfirmandtiden. Det kan være f.eks. nyt telefonnummer eller ny mailadresse. Det kan du gøre under fanen kontaktoplysninger, når du har logget på konfirmand.kirkenettet.dk. Vær opmærksom på, at du desværre ikke nødvendigvis kan se dine ændringer med det samme, da systemet kun opdateres en gang i døgnet.