Konfirmander venter i våbenhuset

Konfirmander, undervisning og konfirmation i Grundtvigs Kirke

Der er to konfirmationsdage i Grundtvigs Kirke:
Bededag og Kristi himmelfarts dag begge dage kl. 11
Der er to undervisningshold. De ligger på torsdage kl. 14 og kl. 15.30.

Praktiske oplysninger konfirmation 2022

Konfirmation: Bededag den 13. maj 2022 kl. 11 ved Vibeke Bidstrup
Undervisning: torsdage kl 15.30-17

Konfirmation: Kristi himmelfartsdag den 26. maj 2022 kl. 11 ved Inge Lise Løkkegaard
Undervisning: torsdage kl 14 - 15.30

Første undervisningsdag: torsdag den 16. september 2021

Planlagte konfirmandweekender

Udover torsdagsundervisningen er der planlagt tre konfirmandweekender:

2.-3. oktober 2021
29.-30. januar 2022
26.-27. marts 2022

Bemærk at der er mødepligt til al undervisning - også weekender.
Undervisningen følger skolernes ferieplan.

Undervisning

I konfirmandtiden lærer konfirmand og præst hinanden godt at kende. Derfor er det naturligt, at man konfirmeres af den præst, man har modtaget undervisning hos. Det tilstræber vi derfor som udgangspunkt. Opstår der udfordringer i snitfladerne mellem skolegang og fritidsinteresser, eller er der hensyn at tage til, hvornår kusiner og fætre skal konfirmeres, kan du kontakte en af præsterne. Så finder vi en løsning på det.

Sådan tilmelder du dit barn til konfirmation

• Du tilmelder dit barn til konfirmation med NemID og i to trin
  • Du skal være forældremyndighedsindehaver

Du tilmelder dit barn i to trin via link nedenfor.

Trin 1:
Tilmeld dit barn til konfirmation her:

Trin 2:
Udfyld oplysninger, samtykkeerklæringer mv. her:

OBS! Vigtigt. Læs dette først:
Du skal bruge browseren Chrome, når du skal udfylde tilmeldingen. Det er desværre også nødvendigt at vente et døgn imellem tilmelding på trin 1 og trin 2 pga. opdateringer mellem systemerne.

Det er vigtigt, at du tilmelder dit barn begge steder og husker at udfylde alle svarmuligheder. For din tilmelding er gældende, og du kan udfylde alle spørgsmål, er det afgørende, at du vælger den ønskede konfirmationsdato. Hvis du oplever, at du ikke kan vælge den ønskede konfirmationsdato samt svare på fototilladelse og samtykkeerklæring mv., kan det skyldes, at du ikke har ventet et døgn.

• Når du har udfyldt tilmeldingen, kan du som forældre efter et par døgn se din tilmelding og andre oplysninger ved at logge ind på konfirmand.kirkenettet.dk
  • Du er forpligtet til at opdatere oplysninger, der måtte ændre sig i løbet af konfirmandtiden. Det kan være f.eks. nyt telefonnummer eller ny mailadresse. Det kan du gøre under fanen kontaktoplysninger, når du har logget på konfirmand.kirkenettet.dk. Vær opmærksom på, at du desværre ikke nødvendigvis kan se dine ændringer med det samme, da systemet kun opdateres en gang i døgnet.